We horen je graag!

Breng ons zeker eens een bezoekje!

U bent van harte welkom voor een bezoekje aan onze drukkerij.

Waar kan je ons vinden ?

Nijverheidsstraat 12, 2381 Weelde

Openingsuren

Maandag tot donderdag

9:00u - 12:00u & 13:30u - 17:00u

Vrijdag

9:00u - 12:00u & 13:30u - 15:00u

Zaterdag

op afspraak

Uw specialist in zelfklevende etiketten!

Etiketten & zo®, gespecialiseerd in de productie van professioneel bedrukte en gepersonaliseerde etiketten en stickers op rol en op vel. Topkwaliteit die voldoet aan al uw eisen. 

Ons bedrijf bestaat sinds 2010 en werd destijds opgericht als onderdeel van Graph!cD’sign bvba, een klein maar ambitieus grafisch buro uit Vosselaar (regio Turnhout). 

De zaakvoerder, Bart Leys wist Etiketten & zo® uit te bouwen tot een gekende, kwalitatieve speler in de markt van etiketten op rol en op vel, vooral in de kleinere aantallen en korte(re) productietijden.

Bart Leys

bestuurder, CEO

JAARLIJKSE VAKANTIE: onze productie zal gesloten zijn 

zomer: van 22 juli t/m 2 augustus 2024

Kerst: gesloten van 23 december t/m 3 januari 2025

Wij werken reeds vele jaren samen met Bart. Ideaal voor al uw etiketten en drukwerk.

Hilde De Roover
H&R Networking bv

Als HVD Mediaworks ben ik uitgever voor De SpiritueleWereld. Het meest uitgebreide spirituele magazine van de Benelux. Een 100 % Belgisch product gemaakt in Broechem-Ranst. Het is taboe doorbrekend in de wereld rond spiritualiteit en healing. Voor onze mailing naar de abonnementhouders waren we opzoek naar kleine stickers voor op de enveloppen en voor op de producten die wij verkopen via onze webshop. Na even zoeken kwamen we uit bij Etiketten en zo. Ze konden ons volledig helpen met de etiketten die wij nodig hadden. Online bestellen en even later werden ze geleverd door de post. Prachtige glanzende rechthoekige etiketten.

HVD Mediaworks
Broechem-Ranst

Recentelijk samengewerkt met Bart voor onze nieuwe stickers voor TapWat. Toffe ervaring. Kwam zelf met mooie voorstellen af. Volgend project staat al in de startblokken.

TapWat (by Segorex)
Beerse

Bart zou Bart niet zijn wanneer hij mijn probleem niet had opgelost. Ik was niet tevreden over mijn raambekleding, (logo) er waren sommige beschadiging en ik voelde me bezwaard om dit tegen Bart te zeggen. Geen discussie over mogelijk, het werd meteen verholpen, voor niets. Een super service. Daarna had ik gekozen voor een alternatief, niet mijn keuze, maar vooruit. Ik heb er zelfs slapeloze nachten over gehad. Bart heeft toen zelf een indicatie gegeven en de invulling gegeven passend bij mijn schoonheidssalon. Het resultaat was boven verwachting. Zo mooi. Dank je wel Bart, super gedaan. Dank voor alles PURE SKIN TE ARENDONK!

Pure Skin
Arendonk