Etiketten & zo

Uw specialist in zelfklevende etiketten

GRATIS VERZENDING IN BELGIE van 7/9 tot 30/9

Breng ons zeker eens een bezoekje!

U bent van harte welkom voor een bezoekje aan onze drukkerij.

Waar kan je ons vinden ?

Hoortverten 14, 2350 Vosselaar

Openingsuren

Maandag tot donderdag

9:00u - 12:00u & 13:30u - 17:00u

Vrijdag

9:00u - 12:00u & 13:30u - 15:00u

Zaterdag

op afspraak

Uw specialist in zelfklevende etiketten!

Etiketten & zo®, ùw specialist in professionele bedrukte etiketten en stickers op rol. Topkwaliteit die voldoet aan de eisen van grote merken. 

Ons bedrijf bestaat sinds 2010 en werd destijds opgericht als onderdeel van Graph!cD’sign bvba, een klein maar ambitieus grafisch buro uit Vosselaar (regio Turnhout). 

De zaakvoerder, Bart Leys wist Etiketten & zo® uit te bouwen tot een gekende, kwalitatieve speler in de markt van etiketten op rol en op vel, vooral in de kleinere aantallen en korte(re) productietijden.

Bart Leys

zaakvoerder

De jarenlange ervaring in de grafische wereld gaf Bart de mogelijkheid om zijn kennis van de voorhande zijnde grafische technieken aan te wenden voor de productie en ontwikkeling van etiketten op een innovatieve en creatieve manier.

Door zijn enthousiasme, de nooit aflatende ijver om te vernieuwen en te innoveren en oog te hebben voor detail en kwaliteit, zorgen er elke dag weer voor dat onze klanten op hun wenken worden bedient.Onze kracht schuilt in onze persoonlijke aanpak, een luisterend oor voor onze klanten en het vertalen van hun wensen/verlangens in een perfect product.Elke dag streven naar de perfectie is een doel op zich. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8u30 en 17u00 op het nummer (België) - + 32 14 89 56 68

Wij werken reeds vele jaren samen met Bart. Ideaal voor al etiketten en drukwerk.

Hilde De Roover
H&R Networking